Maandag 2 oktober

Beste leden,

We hebben er weer zin in met zijn allen, gezien het aantal leden dat verscheen maandagavond.

Zeventien leden kwamen opdagen, de enige afwezigen waren een verstokte vakantieganger en een dito buschauffeur.

Het niveau van de meesten was ook goed deze keer, weinig 22 beurten partijen.

Pieter en Willem legden een spannende partij op de tafel waarbij Willem aan het langste eind trok, in 12 beurten uit, moyennes van beide mannen respectievelijk 7,50 en 7,08, top!

Joop haalde flink uit tegen Rob de V., uit in 12 beurten, moyenne 10, waarbij Rob met een moyenne van 4,25 ook goed scoorde en Gerrit was in 12 beurten John de baas, moyenne 10,42!!

Jan wisselt nog steeds geweldige partijen af met slechte partijen, te wisselvallig, hij baalt daar ook flink van, in 14 beurten was hij Joop de baas en in 12 beurten won hij van Ky, maar hij moest tegen Barry het onderspit delven met een moyenne onder zijn stand, toch zit de stijgende lijn er weer in.

Zoals gezegd was Pieter goed op dreef tegen Willem maar ook tegen Piet speelde hij een gedegen partij en hij stevent af op de overwinning in de 1e periode.

Ook Sjon deed weer van zich spreken door in 13 beurten Kiet te verslaan.

In zijn partij tegen Sjon maakte Gerrit een mooie serie van 51, oops, ik vergeet bijna de serie van 50 van Jan, klasse van beiden.

Een paar spelers zijn de laatste tijd een beetje de biljartdraad kwijt, John, Rob O., Frank, kom op mannen, jullie kunnen het.

In de bijlage 2-10 de gespeelde partijen en op de site staat de bijgewerkte stand.

 

Goed weekend,

 

Reijn