Rappel Bastiaan / Diamonds 3 door Piet Laan

Beste teamleden,

Vrijdag 26 januari hebben we onze teamwedstrijd gespeeld tegen Rappel Bastiaan Makelaardij in het Boko biljartcentrum in Zaandam. Tot nu toe werd er door mij een verslag gemaakt van onze Diamonds 3 teamwedstrijden, maar dat laat ik deze keer achterwege. De reden hiervan is dat deze verslagen mede bedoeld zijn voor alle leden van onze vereniging. Gewoon om ons als team Diamonds 3 te presenteren en ook om wat bij te dragen aan een positief sfeertje binnen onze club.

Helaas zijn de laatste twee ingezonden verslagen, tegen de Musketiers (15 jan.) en Onder Ons (25 jan.) nog niet op onze website gezet. Ik heb begrepen dat onze webmaster Rob met vakantie is, dus dat zal de reden zijn van het (nog) niet plaatsen. We wachten dit dus eerst even af.

De laatste wedstrijd, die tegen Rappel, is geëindigd in een remise, dus 7 – 7. Bijgevoegd treffen jullie de Uitslag Rappel Bastiaan – Diamonds 3 met het bekende overzicht.

Zoals Gerrit en Willem al weten, is de wedstrijd van hedenavond 2 februari, die we zouden spelen tegen Diamonds 1,  verplaatst naar zaterdag 17 februari 13.00 uur.

De eerstvolgende wedstrijd die nu gepland staat is de uitwedstrijd tegen DVO 1 bij Millers in Heerhugowaard. De speeldatum is woensdag 14 februari 2018.

Piet Laan, teamleider Diamonds 3.