Informatie

Wie zijn de Diamonds?

diamondsleden+sponsor.JPG (web)“De Diamonds”  een jonge vereniging die is opgericht op 23 december 1985 en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond. Omdat we aangesloten zijn bij de K.N.B.B. kunnen de leden zich inschrijven voor officiële wedstrijden, op district’s, gewestelijk en ook op nationaal niveau.

Contributie

Ook onze sport kost geld maar doordat wij samen met een aantal verenigingen als stichting in eigen beheer een mooie locatie bezitten, kunnen we de prijzen van de consumpties maar ook onze contributie laag houden. Sinds mei 2012 is dit inclusief de district- en bondscontributie €13,50 per maand. Mocht je als gastspeler alleen mee willen doen met voorwedstrijden en in een team om tegen andere verenigingen te spelen dan zijn de kosten €4,00 per maand. Gastspeler kan je alleen worden met goedkeuring van het bestuur. Voor biljarters die geen bondslid willen zijn (de zogenaamde grijze leden) dan is de contributie €8,00 per maand.

Bankgegevens

NL40 INGB 0669319767, t.a.v. B Floris.

Clubavonden

Samen met 8 andere verenigingen zijn we in het bezit van “de Viaanse molen” een eigen biljartlokaliteit waar we 8 wedstrijdtafels en 2 grote tafels hebben staan. De clubavond is elke maandag van 19.00 tot 24.00 uur.
Het kan wel eens uitlopen maar na 22.30 uur worden er geen officiële wedstrijden meer opgezet. Er wordt getracht om ieder lid 2 partijen te laten spelen. Na het spelen van de wedstrijd wordt er van je verwacht dat je assisteert met het tellen en schrijven van de volgende wedstrijd. Als de officiële wedstrijden zijn afgelopen kan je samen met een clublid nog een “vrije partij” spelen of je gaat alleen oefenen. De sterke spelers geven na de wedstrijd ook vaak aanwijzingen hoe je bepaalde spelpatronen moet zien of hoe je het beste een bepaalde stoot kan aanpakken. Je kan aan het eind van de avond natuurlijk onder het genot van een drankje nog even na en bijpraten over de dingen van de dag. Mocht je in wisseldiensten werken dan is ook dat geen probleem. Samen met de wedstrijdleiding is daar altijd een mouw aan te passen.
Heb je interesse? Kom dan eens langs om te kijken en maak een praatje met de voorzitter, Jan Snel.
Hij kan je alles vertellen over deze mooie vereniging en  je bent altijd welkom op de maandagavond van 19.00 tot 24.00 uur om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Of wil je eerst wat informatie ? Bel dan naar 072-5092513.